ExpertMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil hocam
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim hocam ama vardır herşeyin bir çözümü herkes fikrini belirtsin elbet birşeyler cıkar

murataksu_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
apktool kullanarak yapabilirsin. APK dediğin şey zip dosyasının farklı bir versiyonu istersen apk uzantısını zip e çevir yine içindeki her şeyi görebilirsin. Ama apktool ile açarsan daha iyi çünkü ek özellikler ve paketleme işlevleri sunuyor.

logo icon vs değiştirebilirsin fakat apk ProGuard ya da DexGuard ile saklanmışsa classlar, değişkenler korumaya alınır.
Öncelikle hocam yorumun için teşekkür ederim hocam o olayı yaptım çıkardım dosyaları fakat bana classes.dex dosyaları gerekiyor decompile edilmiş haline sahibim galiba ( Android studioda debug apk seçenegini kullanınca apk yı adeta decompile ediyor [Kodlarına müdahale ettirmiyor fakat program içinde yanlızca incelemeye izin veriyor program tek müdahale yolu notepad++ ile ] belgerim içinde apk adında klasör oluşturup, normalde zip dosyasına çevirdiğimde bu kadar iyi sonuç vermiyor fakat öyle çok iyi ayrıştırıyor yanlış anlamadıysam classes.dex dosyalarını bile ayrıştırıyor ) fakat assemble etmek istesem örnek veriyorum nasıl tekrardan onları aynı şekilde toplıcam bunu bilmiyorum , orda bir arafta kaldım. Apk editor yada ne bileyim yan programlar var decompile etmek için ama onlar benim istediğim şekilde hepsini decompile edemiyor zaten bütün kodlar classes.dex 'de bulunuyor bunu assemble etmeyi bulsam galiba sorunu çözerim gibi geliyor

memobeyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamaya göre değişir, eğer Google ile giriş vs. Var ise olmaz veya sifreli ise oda olmaz ama bircok uygulama icin mümkün yapmisligim var 😅
Yorumun için teşekkür ederim hocam , Google girişi yokta hocam normal kullanıcı arayüzüne sahip tanışma programı kısaca kullanıcı adı şifre ile giriş yapılıyor " Eğer izlediğiniz yoldan bahsederseniz nasıl şeyler yapıyordunuz onları hangi programlarla yapıyorsunuz bahsederseniz çok memnun olurum "