oncelikle cok gecmis olsun sagliktan onemlisi yok.
‼edit kamu spotu: sagdaki aracin hakli olmasi sacma degil olmasi gereken bir kural. daha dogrusu bircok kisinin bilmedigi kural. arkadaslar her zaman saginiza bakip cikin yollara.
edit iki: hocam araciniz kaskolu olsa bile eger cok fahis fiyatli bir arabayi perte cikartirsaniz kaskonun karsilayacagi bir sinir vardir. bu sinirin ustundeki miktari sizden alirlar. onun ic bizler kasko yaptirirken imm denilen seyi oldugunca yuksek gosteririz. imm yi yukseltmek icin ekstra paralar veririz. kasko yaptiriken aklinizda bulunsun imm yi yuksek tutun.
eger yollar esitse ki esit oldugunu soyluysunuz. bu durumda yuzde yuz siz suclusunuz. sagdaki arac her zaman haklidir. hizina, dikkatine, fren mesafesine ya da tutanaga yazilana bakilmaz. daha once motorcu soldan geldi carpti bana ve tutanaga ben hicbir ifade yazmadim hakiki oldugumu bildigim icin. karsi taraf araba hizli geliyordu frene basmadi, sagina soluna bakmadi falan gibi kendini hakli cikartacak onca sey yazmasina ragmen haksiz cikti.
isin ozu yolda oncelik yoksa sagdaki arac her zaman haklidir. (hiz, fren mesafesine falan bakilmaz) kasko sirketi parayi sizden alir.