Merhaba,
PAYPAL ve BITCOIN ile uzun yıllardır uğraşıyorum ve günlük P2P Cryto Exchange Hizmeti , özellikle PAYPAL <---> BITCOIN sağlıyoruz.
Bu durumu burada kim bilmiyor? Sonunda Gizli Hesabınızı aldınız, Para Kazandınız ve Şimdi Düşünüyorsunuz: PARAMI EN KISA SÜREDE NASIL NAKİT YAPABİLİRİM?
O zaman Doğru Yerdesiniz!
PAYPAL Paranızı BITCOIN'e Karşı Hızlı ve Kolayca DEĞİŞTİRECEĞİM!
Yani Paypal kullanarak Bitcoin satın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz .
✨ NEDEN BITCOIN ALIYORUZ? ✨
BITCOIN (veya BTC) çok değerli bir Dijital Varlıktır. Bazıları bunu Yeni Altın olarak görüyor.
2008'deki kuruluşundan bu yana, Bitcoin dünya ekonomisine bakışımızı değiştiriyor: ademi merkeziyetçilik ve Özgürlük!
Ve PAYPAL Paranız ile BITCOIN'i satın aldıktan sonra, Nakit'e karşı kolayca takas edebilirsiniz veya bir süre elinizde tutmaya ve hatta daha fazla kar elde etmeye karar verebilirsiniz. Bitcoin, uzun vadede ve bazen kısa vadede çok iyi getiri sağladı.
✨ DAĞITIM VE ÜCRETLER ✨ Bitcoins
Satın Alma Ücretleri ayrı ayrı düzenlenecektir . Hesabınızın Yaşı, ülkesi, işlemlerin türü vb. Gibi birçok faktöre bağlıdır.
Peki anlaşma nasıl ayarlanır?
1) Satın almak istediğiniz miktarla birlikte bana bir PM gönderin (ilk temas için)
2) Anlaşmayı hızlı bir şekilde tartışıp düzelteceğiz
3) Bana PayPal ödemesini gönderiyorsunuz
4) Ödeme alındıktan sonra, size belirlenen zaman aralığı içinde (1 saat ile maksimum 24 saat arasında değişebilir) ve verilen ödeme cüzdanı adresine Bitcoins gönderirim.
5)
✨ MİNİMUM MİKTAR ✨ Sattığım
Minimum Miktar 400 GBP'dir. Bazı durumlarda daha azını kabul edebilirim. Teklifinize ve / veya gerçek piyasa durumuna bağlı olacaktır.
Emanet İşlemi, etkileşimler ve bunun için gereken süre nedeniyle çoğunlukla çok daha yüksek tutar gerektirecektir.
✨ ÖNEMLİ ✨ Sadece PAYPAL Fonlarını
kabul ediyorum. Kredi kartınızla veya bağlı Banka Hesabınızdan bir ödeme göndermek istiyorsanız, önce parayı Paypal Bakiyenize eklemeniz VEYA bunun prosedürünü görüşmek için benimle iletişime geçmeniz gerekir.
PAYPAL fonlarına sahip olduğunuzu ve sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekecektir. Nasıl olduğunu sana bildireceğim. Bu nedenle, forumda hangi statüye sahip olduğunuzun bir önemi yoktur.
LÜTFEN, benimle iletişime geçmeden önce bu şartları kabul ettiğinizden emin olun. İkimize de zaman kazandıracak.