Sema_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler bilgilendirme için.
Hocam açıkcası androidin açık kaynaklı olması bana özgürlük değil de gizlilik ihlali gibi geliyor. Dosya erişim sistemi ve bu root olaylarının bu kadar kolay olması herhangi birinin iPhone'dansa androidi daha kolay hackleyebileceği ve bilgilerime kolayca erişebileceği izlenimi yaratıyor bende. Çok telefonla sürüm yükseltme veya rootlama işlerim olmaz onun yerine istediğim özelliklerde stabil sağlam iyi bir telefon alıp uzun süre kullanayım kafasındayım. Siz androidin 3 yıl iphone gibi donma kasma olmadan stabil şekilde çalışacağını düşünüyor musunuz? Ya da sizin telefonunuzda öyle oldu mu?
android eskisi gibi değil hocam elbette bilmediğiniz bir uygulamayı yükler gerekli izinleri verirseniz zararlı olur,ee bu iphone içinde geçerli hergün yüzlerce app siliniyor app storede ihlalden lakin kullanıcı yüklediyse iş işten geçmiştir ben fiyat olarakta kısıtlama olarakta iphoneye karşıyım en kısa örneği meizu aldım arayüzü iphone gibi stabil sadece 2 yıl kullandım donma kasma yaşamadım en son ekranı kırıldı diye miladını doldurdu