muzikgunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başından beri Android kullanırım. İphone'a da çok karşı durmuş birisiyim.
Lakin eşim tam tersine bir iphone kullanıcısı ve ne kadar karşı olsam da özellikle XS MAX deneyimim sayesinde oldu ve inanılmaz!
Ben bu kadar kaliteli ses, bu kadar stabil bir yazılım vs. vs. görmedim ve gerçekten Android'in İOS'un yanında savunulacak yanı pek yok gibi gelmeye başladı.

Huawei kullanıcısıyım şu anda mate 10 lite satmaya kalksam aldığım fiyat 2300 TL, 800 TL ye alıyorlar. 5S fiyatına!

Apple almak bu devirde daha mantıklı.
CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncel kurlar ve fiyatlarla birlikte en mantıklısı iphone.
aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 kullanıyorum. iPhonelara da müzik indirilebiliyor iTunes aracılığıyla. Spotify, Youtube Music bize tüm müziklere anında erişim imkanı veriyor. Zırt pırt şarkı indirip telefonun hafızasını doldurmaya ve şarkı yüklemeye vakit ayırmaya gerek yok. Aylık 5 TL'ye hem Youtube Premium'u hem de Youtube Music'i kullanıyorum. APK'ya falan gerek yok. Özgürlük dediğiniz şeyler bunlar mıydı gerçekten Ayrıca iOS'ta Jailbreak olayı var

Ben de iOS kullanıcısı olmadan sizin gibi düşünüyordum. Kullanmaya başlayınca maalesef android dönmeye düşünmek biraz zor oluyor. Ama Apple fiyatları malum mecbur düşünmek durumundayım.

Teşekkürler bilgilendirmeler için.