Merhaba arkadaşlar.
Bende kasko yok mercedes a180 de var.
Karşı tarafta sadece araç hasarı var. Yaralı yok.
Dün sabah saatlerinde kaza yaptım. Eşimle beraber giderken kontrolsüz kavşakta sağdan gelen araç bodoslama 50 60 km hızla benim lastik kapı ortasından daldı. Benim araç Renault çarpan araç Mercedes. Eşim kafasını cama carptığı için ( kemer takılıydı yam cama çarptı ) adli vaka olduğundan rapor pztesi çıkacak.
Ben dahil herkesin yanlış bildiği ben anayol sanıyorum çevremdeki herkes anayol diyor ama sokak oldığu için heryer eşit olduğunu öğrenmemiz ve sağdan gelen araç öncelikli olduğu için dünyamız başımıza yıkıldı..
Bilen bilir aracımı bırda da bir ili konuda önermiştim 16sında satılığa koymuştum. Şimdi aracım hasar aldı onu geçtim Mercedes arabası haklı olacak diyolar ve haklı olacağı artı birde üstüne aracı pert olacağı için bırak kendi arabamı bide karşının arabasını ödeyeceğim. Öyle diyor bir kaç sigortacı. 120k ua satarım 120k borcumu öderim dediğim aracı bide verip üstüne belki 100k borçlanacağım. Bu nasıl birşeydir öncelik hakkı var diye insan beklemez mi iyi ozaman öldürseydi hakkı varsa.
Moralim çok bozuk. Çok şükür eşim iyi tomografi temiz çıktı ama borcuma borç eklenecek...
Düşmez kalkmaz bir Allah var. Vardır bir hayır olan mala olsun. Sizin Hayır bildiklerinizde şer, Şer bildiklerinizde * hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz (Bakara Suresi 216.ayet).