Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle önce ki mesajlarınızı da okudum hocam normalde böyle bir konu da konudan saptıracak yorumlar da bulunmam ama şunu söylemek istiyorum bildiğim kadarıyla r10 2006 da kuruldu ve şu an piyasa da bulunan bir çok ajansın burda bireysel faaliyetleri sonucunda böyle bir platformda kendilerini eğitmeleri sayesinde piyasada yer tutuyorlar burası her ne kadar webmaster forumu olsa da yeni yetişen bir şeyler öğrenmeye çalışan gelecek hayatlarında web masterlık yapmak isteyen kişiler için de beşik konumundadır. Sonuçta kimse anasının karnında bir şeyleri öğrenmiyor ki bu sektör için üniversitelerimiz de ki eğitimlerimiz de çok yeterli değil r10 gibi köklü forum kültürü olan yerlerde insanlar sorular sorar bir şeyler öğrenir ve öğrendikleri sayesinde deneme yanılma yoluyla müşteri potansiyeline ulaşır. İnsan soru sarararak öğrenir öğrenerek hayatta kalır(sektörde kalır).
Not: kendi alanlarında acemi olup uzmanım diyenler konusunda haklısınız. Bir şeyi bilmek farklı uygulamak uzmanım diyebilmek farklıdır.
Not2: Kusura bakmayın ben de dolmuşum bir kaç konu daha görmüştüm böyle yazmamıştım lütfen üzerinize alınmayın genel bir mesaj benim ki
Valla sevgili dostum sorun şu: Araştırmadan açılan başlıklar. Herkes her şeyi sorsun ama daha evvel sorulmuş mu diye de forumu bir arasın. İnan o zaman bu forum daha güzel bir yer olacak.

Misal adam satış konusu açıyor. Yoğunluğa göre giriş sayfasında 5 dakika kalacak, belki bir müşteri denk gelecek oradan. Ama ne oluyor? Forumda daha evvel milyon kere açılmış konudan 10 tane açılıyor adamın konusu gidiyor.

Ben kimse bir şey sormasın demiyorum. Sorsunlar, bilen de yardımcı olsun. Ama forumu aradıktan sonra sorsunlar. Böyece forum daha kaliteli bir yer olacak. Benim derdim bu

Notuna not: Beni edebiyle eleştiren herkes eleştirebilir dostum. Yanıladabilirim, yanlış da düşünebilirim, hatalı da olabilirim. Tanrı değilim O sebeple üzerime alınsam da mesajlarında bir saygısızlık yok. Rahat ol