Siz biraz alınmışsınız. Ben genel olarak konuştum. Sizin yazılımlarınızı da takip edip beğeniyorum ben ama 50₺ olunca insan almaktan çekiniyor. Çünkü kesinlikle emeğin karşılığı bu değil. Şirket açmakta bir şey yok. Tabi şirket olmadan da saygınlık yaratılabilir ama demek istediğimiz şey insanlar belirli standartlara uyan kişiler/firmalara daha çok talep gösteriyor. Tekrar yanlış anlamayın belki sizin yazılımlarınız bizden çok daha üst seviyededir ancak dediğim gibi fiyatı düşük tutarak belki bir pazarlama hatası yapıyor olabilirsiniz.
İlk mesajımda piyasayı 50 ₺ ye düşürdünüz şimdi biz 50 ₺ yeürün satamıyoruz dedim.
50 ₺ olunca almaktan çekiniyor insan diyorsunuz. Demo veriyoruz özelliğini yazıyoruz açıklamasını yapıyoruz yinede kimse yüzüne bakmıyor. Emeğin karşılığı zaten değil sigara parasını çıkarmaya çalışıyoruz 3 5 binlik yazılımı 50₺ ye satmaya çalışarak.
Bundan sonra ne olacak? Yeni bir sistem hazırlıyorum. Çoklu dil destekli içerik eklenirken tabmenu halinde diller listeleniyor. Daha basit içerik eklemesi olacak yani. Bunu kalkıpta 50₺ ye mi satacağım hayır. Niye çünkü sütten dilim yandı yogurdu üfleyerek yiyorum. Şu saatten sonra bu platformda minimum 150₺ ve alan adı lisans şartıyla satış yapacagım. Satılmaz mı? Satılmasın. Çünkü sektörde kaliteli işi ucuza almayı haketmiyor artık. Gider sponsor reklam ile kendi portfoyumde satarım yinede yeni sistemi vermem 50₺ ye.
Bu arada ben o scripti lisanslı 200₺ den satışa sundum yüzüne bakan olmadı

50₺ yapınca anca 10 kişiye sattık yada satmadık.