Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelıkle, premium üyelik alıp 1 ay boyunca 12 saatte bir konuyu forumun hareketli olduğu saatte upluyordum. İkincisi para kazanmak yada itibar ortaya koymak için şirket açmama gerek yok. Kurumsal üyelikle adam olunmuyor yada mükemmel bir insan mükemmel bir yazılımcı olunmuyor. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Benim satış konum 12 saatte bir hareketli zamanlarda uplandı buna ragmen satışım 10'u geçmedi. Piyasa 50₺ ye coktan düştü siz at gözlüğünü çıkartıp bakın bence. 300 - 400 ₺ ye sattığınız ürünleriniz sanmıyorum ki kurumsal firma scripti olsun. Sektör kan ağlıyor satışa çıkardığımız ücretler komiklik abidesi olmuş bana burada şirket olmanın kurumsal üye olmanın insanlara güven vs verdiğini söylemeyin lütfen. Bu platformda ne saygın insanlar ne olaylara karışıpta saygınlıgını yitirdi maziyi biraz araştırın.

Bu söylediklerimi yanlış anlayın hocam. Dilediğiniz gibi anlayın. Olay kurumsal üye olmakla yada şirket kurmakla bitmiyor. Burada kendini şakşaklatıcak insanlar olduğu sürece işini hakkıyla yapan insanlar sessiz sedasız satış yapmayı bekler.

Hadı kolay gelsin sayın şirket sahibi kurumsal üyelikle arkadaşım.
Siz biraz alınmışsınız. Ben genel olarak konuştum. Sizin yazılımlarınızı da takip edip beğeniyorum ben ama 50₺ olunca insan almaktan çekiniyor. Çünkü kesinlikle emeğin karşılığı bu değil. Şirket açmakta bir şey yok. Tabi şirket olmadan da saygınlık yaratılabilir ama demek istediğimiz şey insanlar belirli standartlara uyan kişiler/firmalara daha çok talep gösteriyor. Tekrar yanlış anlamayın belki sizin yazılımlarınız bizden çok daha üst seviyededir ancak dediğim gibi fiyatı düşük tutarak belki bir pazarlama hatası yapıyor olabilirsiniz.