Kiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki de 50₺ ye kadar düşmemiştir sektör. Hâlâ 50₺ ye script olmayacağını bilenler var. Biz 300-400₺ den satıyoruz yazılımları. Allaha şükür tıkır tıkır gidiyor.

Suçu biraz da kendinizde aramanız gerekiyor. Para harcamadan para kazanamazsınız. Öncelikle biz konumuzu yarım saatte bir yukarı taşırken siz 72 saatte bir yukarı taşırsanız bizimle rekabet edemezsiniz. Bizim kurumsal üyeliğimiz varken ve firma olarak hizmet verirken siz normal üyelik ile bizim kadar güven veremezsiniz maalesef. (Bu söylediklerimi yanlış anlamayın, yardımcı olmak amaçlı anlatıyorum.)

İyi çalışmalar.
Öncelıkle, premium üyelik alıp 1 ay boyunca 12 saatte bir konuyu forumun hareketli olduğu saatte upluyordum. İkincisi para kazanmak yada itibar ortaya koymak için şirket açmama gerek yok. Kurumsal üyelikle adam olunmuyor yada mükemmel bir insan mükemmel bir yazılımcı olunmuyor. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Benim satış konum 12 saatte bir hareketli zamanlarda uplandı buna ragmen satışım 10'u geçmedi. Piyasa 50₺ ye coktan düştü siz at gözlüğünü çıkartıp bakın bence. 300 - 400 ₺ ye sattığınız ürünleriniz sanmıyorum ki kurumsal firma scripti olsun. Sektör kan ağlıyor satışa çıkardığımız ücretler komiklik abidesi olmuş bana burada şirket olmanın kurumsal üye olmanın insanlara güven vs verdiğini söylemeyin lütfen. Bu platformda ne saygın insanlar ne olaylara karışıpta saygınlıgını yitirdi maziyi biraz araştırın.

Bu söylediklerimi yanlış anlayın hocam. Dilediğiniz gibi anlayın. Olay kurumsal üye olmakla yada şirket kurmakla bitmiyor. Burada kendini şakşaklatıcak insanlar olduğu sürece işini hakkıyla yapan insanlar sessiz sedasız satış yapmayı bekler.

Hadı kolay gelsin sayın şirket sahibi kurumsal üyelikle arkadaşım.