VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünleri birleştirip varyantlı ürün haline getirmek istiyorsunuz, bunu yapacak arkadaş 301 yönlendirmelerini de düşünmeli, ana ürünler birleşince otomatik o sayfa silineceği için o ürün sayfası dönüşeceği varyantı öncesinden bilmeli ve ona göre yönlendirme aramalı ki SEO patlamasın, ürün açıklamaları varsa onlara ne olacağını belirlemeli, hangisi ana ürün sayfası olacağını belirlemeli vs ince ayarları olmalı bence
Varyant önemli değil,
URL yönlendirmesi önemli değil,
Description tüm ürünlerde aynı kalacak.

Ürünleri istediğim şekilde birleştirsin yeterli.
Eklenti şeklinde olacak. Ben ürünleri seçeceğim eklenti birleştirecek. A ürünün içerisinde diğer ürünleri varyasyon olarak ekleyecek o kadar.

-------------

EDIT

Anlaşılan herkes tok satıcı ya da sadece tema kurulumu konusunda "uzman".
Bu kategoriye konu açan bir kaç arkadaşla da görüştüm, bu yorumu benim gibi bir eklentiye ihtiyacı olan birisi olursa bulup gelirse bilmesi için yazıyorum. Başta her şey mükemmel, çok fazla dehşet seviyede uzman var ama öyle böyle değiller, eklentiyi söyleyince "Malesef yardımcı olaamyacağım hocam" böyle bir eklenti yok da sanırım araştırmış olmalılar.

Ben bunu yaparım, şu fiyat olur, şu sürede yaparım diyecek babayiğit olursa tanımak isterim.