Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dert büyük dert Ne yapsak yaranamıyoruz. Ya fiyat begenılmıyor yada tasarım. Oturup eticaret mi yazalım. Sonra 150 tl ye burada lısanslı satarız. Kimse kusura bakmasın yazacagım etıcaretı kalkıpta r10da satmam satsamda kımse bana 1k lısans parası vermez o scrıptıde 1kdan asagı satmam. Sektörde iki edit yapan iki tema çalan webmaster oldu. Öldüdüler bitirdiler sektörü. 2 tane hazır scriptim var çoklu dil seo altyapısı saglam sef url'sı saglam sessıon saglam farklı dılde gırıdıgınde otomatık dıl degısıyor felan kımse yuzune bakmıyor. 10 tane satamadım o scrıptten ben.

Bu forumda ne çöp projelere kimler ne para verdi. Herkes bulmuş bir şakşakçı görsellikten bi haber tasarımlara scriptlere mikemmel mikemmel hayırlı satıslar diye şakşak çekiliyor.

İçimi döktüm üstüne alınan alınsın. 50 tl ye kadar düşürdünüz sektörü şimdi biz 50 tl ye script satamıyoruz hemde full otomatik çoklu dilli. Söyleyeceklerim bu kadar.
Belki de 50₺ ye kadar düşmemiştir sektör. Hâlâ 50₺ ye script olmayacağını bilenler var. Biz 300-400₺ den satıyoruz yazılımları. Allaha şükür tıkır tıkır gidiyor.

Suçu biraz da kendinizde aramanız gerekiyor. Para harcamadan para kazanamazsınız. Öncelikle biz konumuzu yarım saatte bir yukarı taşırken siz 72 saatte bir yukarı taşırsanız bizimle rekabet edemezsiniz. Bizim kurumsal üyeliğimiz varken ve firma olarak hizmet verirken siz normal üyelik ile bizim kadar güven veremezsiniz maalesef. (Bu söylediklerimi yanlış anlamayın, yardımcı olmak amaçlı anlatıyorum.)

İyi çalışmalar.