Hocam şimdi biz satışınıza destek olmak için yorum yapmıştık ama açıkçası ben sizin hevesiniz veya diğer çalıştığınız arkadaşları kırmamak için, satışınızı baltalamamak için içimden geçeni yorum yapmamıştım.

Hocam yaptığınız mevzu satması zor, iş yapmaz. Neredeyse aynısını tema olarak Envato Elements gibi bir yerden alabilecekken size para verip almaları düşük ihtimal. Bilmeyen birilerine satışını yaparsınız belki forum dışından ama forum Envato konusuna az çok bilgi sahibi. Bu scriptle ilgili yorumum.

Şimdi ben müşteri olarak neyi düşünürüm. Tabiki güncelleme yeni güncelleme gelecek mi? Bunu düşünürüm. Örnek veriyorum şimdi rakiplerinize bakıyorum herkesin kendine özgü çalışması var. Ve scriptlere bakıyorlar. @awoken; hocamın işlerini takip ederim yaptığı işleri hep güncelleme getirmeye geliştirmeye çalışıyor. Şimdi siz satışlar iyi değil güncelleme gelmeyebilir veya v2 gelmeyebilir derseniz. Yapacağınız satış varsa onuda yapamazsınız.

Umarım kırılıp, darılmazsınız. Ben içimden geçeni söyledim. Kötü olarak algılamayın. Müşteri arz talep mevzularını anlamanız ve bu mecrada kendinizi geliştimeniz zaman alacaktır. Bu gayet normal bir mevzu siz işleri bırakmayın 1 satış bile yapsanız devam edin geliştirmeye birgün bir bakacaksınız. Satışlar açılmış. Bu alanda gelişeceğinize daha iyi işler çıkaracağınıza ben inanıyorum