Xasthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bunun için de konu açılıyorsa...
Arkadaşı boşa eleştirme. Ha gerçi Google'a yazsa binlerce içerik var ayrı ama forum wm forumu olmaktan çok uzakta artık. Çünkü wm sektörü bitti. Artık herkes wm SEO, yazılım ya da donanım konusunda uzman değilsen bu sektörden para kazanmak imkansız. Uzman olanlar da zaten forumda satış yapmıyor genelde. Mesela ben foruma pek hizmet vermiyorum, veremiyorum. Fiyatlarım yüksek çünkü. Ama neye göre yüksek? Ben aslında 1 ekmek parasına bir ekmek veriyorum. Fakat çeyrek ekmek parasına 1 kasa ekmek taahhüt edenler var. Verebiliyorlar mı? Maalesef hayır. Şikayet kategorisini takip edebilirsin haklı olduğumu görmek için.

Forumun en büyük sorunu arama kısmını kullanmamak. Arama kısmından bulunacak konular için yüzlerce konu açılıyor. Adam 1500 kelime yazdığım konu için PM istiyor mesela Pm atıyorum "ne sormak istiyorsunuz buyrun?" diye... Sorduğu şey konuda yazanlar Okusa sorusu kalmayacak yani. Ama okumuyorlar. Bu sebeple 15 saniyede (max 30) olayı anlatan video çekemezseniz, bol bol pm ile uğraşırsınız

Ne kadar dolmuşum be :d