Bi önceki açtığım konuda çoğunluğun kendinden vaz geçtiğini gördüm. Hayattan bezmiş ve bitkin. Unutmayın kaderinizi şekillendirmek sizin elinizde. Yatarakta geçire bilirsiniz çalışarakta. Tabi ne yaparsanız yapın kaybede bilirsinizde ama o noktaya gelene kadar kendinize olan özgüveniniz artacak kim olduğunuzu ve neler yapabildiğinizi göreceksiniz. Asla vaz geçmeyin. Ancak inanırsanız başarırsınız.
Burada beni hayalperest olarak görmeyin 18 yaşımda internet üzerinden asgari ücretten fazla kazanıyordum. Askere gitmemle müşteri kitlemi kaybettim. 22 yaşında e-ticarete atılıp şirket kurdum ve çok iyi rakamları yakalayıp sattığım malın kendime ait olmamasından dolayı kapatmak zorunda kaldım. Ama bunu asla kayıp olarak görmüyorum çünkü e-ticaretin tüm püf noktalarını öğrendim kendimi geliştirdim.
- İnanın ve hayatınızdaki negatif kişilerden ve olaylardan vazgeçin. Ben mesela efkarlı müzik bile dinlemem kendimi hep iyi hissedip hırsımı kaybetmemek için. üstüne üstlük büyük bir ameliyat geçirdim 1 yıl beni mahfetti. Sağlığınız yerindeyse istediklerinizi yapmak mümkün.
Şimdi gerekli sermayeye ulaştığımda çok iyi kazançlar elde edicem gerek kendi şirketimde edindiğim bilgiler gerek firmalara verdiğim danışmanlık doğrultusunda google algoritması doğrultusunda ki tecrübelerim bunu rahatlıkla gösteriyor
Hep araştırdım hep bilgi edindim. İstemekle olmuyor başarmak için çalışmalısınız. Durmak yok koparana kadar devam