Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşırı derece üzüldüm, haddinden fazla. Sizi çok iyi anlıyorum, sokaktaki canlarımızdan birisini kaybettiğimde ben de aynı şeyleri yaşıyorum...

Aynı zamanda kazancınızın yarısını sokak kedilerine harcamanız harika bir davranış, gönülden tebrik ediyorum. Hayvanlar nokta net internet sitemde ben de tüm kazancımı sokak hayvanlarına harcıyorum.
ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok üzüldüm gerçekten. Başınız sağolsun
tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun
Sinnerman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağ olsun, ailem çok izin vermediğinden ben de yolda gördüklerimi besliyorum olduğu kadar, hele kışın daha çok yemeleri gerek kendilerini sıcak tutmak için
Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok çok çok üzüldüm..
semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melek oldu.. Bizimde 2 tane evladımız var. Dışarıda da sürekli besliyoruz. Konuşamıyorlar, ne durumda olduklarını anlatamıyorlar. Biz buna rağmen daha da kötü bir ortam da yaşamalarına sebep oluyoruz. Vakti gelince biz susacağız onlar dile gelecekler. O zaman herkes hesabını verecek. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Demek ki gittiği yerde daha mutlu olacak. Siz asla onları beslemekten, onları sevmekten vazgeçmeyin. Elbet biz kazanacağız
Yorum ve mesaj atıp destek olmak isteyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Umarım kimsenin başına bu tarz bir durum gelmez. Herkese desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.