sosyalhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burak bak bilader burasi webmaster formu burada senin bilmedigin bir konu bir sey dahi olsa bile buradan bilgi elde edip yada baskasi sana yardimci okur veya ucretli islem yapar senin daha once benim yekta ve salimle birliktelik saglayip onlardaki yazilimi alip baskasina satip dagittin ondan sonra ben yeniden guncelleyeip extra ozellik ekledim senin burada boyle yapman nedir? Webmaster formundasin elbette yapamicagin bir seyi herhangi bir seyi burada ifade edip veya bildigin birseyi ugrasmak istemeyerek ucretli bir sekilde yaptirirsin simdi burda boyle konusuorsun ve gidip birseyler cabaliorsun senin bizden caldigin scripti dagitman gerci artik calismior user pas olsun login olsun veya extra ozellim veya user patlamasi olsun sende hepside var simdi burda bunlari konusmak ister isen direk bir konu acarim ordan yetkililer de gelip katilip yardimci olurlar ve senin kufur ettigin bana ve ekibime laf ettigin konusmalari ss atarim yoneticiler gerekeni yapar simdi hayirli calismalar diliyorum
Ayriyetten ben daha bakmamisim mert kardesim yani ortagim kendiside biliyor daha pc basina gecmemisim gecince bakarim dedim siparis yogunlugumuz var dedi ondan dolayi konu acip ucretli yaptirip daha hizli olmasini istedi
Şimdi git yeko ve salimin sitesinden bana link verin seo kasıcam diye link iste