Rexx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Hocam iyi güzel yazmışsın fakat hem doğruların hemde yanlışların var onları düzeltmek isterim.

İlk olarak Cloaker yada normal sıte Eşikli hesapta bi kere cıktın bıdaha kullanamazsın demıssın tamamen bir koca karı masalı bu 1 sıteye 50 den fazla reklam cıkmışlığım var yani bunu bi kere kafandan sil böyle birşey yok şayet keşke olsaydı tüm rakiplerimi banlardım

İkinci olarak Demişsin ki hem 500 tl ye hesap satıyorlar hemde sorumluluk kabul etmiyorlar ee hesap askıya alınınca benım para çöp olucak hemde stres yapıcam bak orda haklısın çünkü o kadar bilgisiz kişiler var ki daha 2-3 şey öğrenmiş 10 hesapta 1 reklam belkı açmış hemen gelip hesap satıyorum kafasındalar bide yazıyorlar hesabı verdım mesulıyet kabul etmıyorum ee sen aldın tak düştü askıya yazıyorsun adama hocam askı düştü diyorki senın hatan hadi lan ordan hıyar sen hesabı satarkende bılıyorsun askıya alınacagını yanisi diyeceğim şu iyi araştırın ve gerçekten işin hakkını verenle çalışın ki canınız ynmasın.

Üçüncüsü "- Satın alınan hesaplarda kurulan reklamların 48 saat içinde reklamın aktif olmaması durumunda hesap değişimi istiyoruz, " demişsiniz günde belki 30 40 hatta 50 yi geçiyor reklam çıkıyorum bu olay tamamen googleye baglı tabi hesabında artı yönü var daha önce reklam çıkılmışsa çok kolay yayın alıyor ama bazen yeri geliyor 3-4 gün reklamı beklettiğide oluyor ama genelde 48 saatte yayına giriyor yani yinede bıraz esnetin onu tavsiyem

Dördüncüsü Hesap satışım forumda yok Sadece indirimli reklam konum var ki ordanda pek müşteri aldığımı söyleyemem genelde Reel den alıyorum işleri layıkıyla yapıyorum bunları size söyleme amacım bilgilenmeniz benim burdan bi eksim yada artım yok ve bir çok yazdığınıza katılıyorum

İyi Forumlar
Şunu eklemek istiyorum Clok ile evet reklam çıkıyor buraya kadar sorun yok,

sorun şu google manuel incelemede hesabı askıya alması oldukça yüksek, "Hesabınız askıya alındı - Hesabınız Sistemleri Atlatma politikasını ihlal etti." yıllardır yaşadığımız sorunlardan bir tanesi bu.

Bunun haricinde kazan - kazan mantığı olduğu sürece yani dürüst iş yapan insanlarla çalışmak her iki tarafa da kazandırır.

Benim amacım kimseyi eleştirmek veya yapmış olduğu ticarete laf söylemek değil zaten bunu söylemek bana da düşmez, herkes istediğini alıp satmada serbest,

Yalnız satıcıların alıcıların da çıkarlarını düşünerek bu ticaret yapması daha etik olacağını düşünüyorum.