Çok güzel bir açıklama. Herkes girmek istiyor ancak kimsenin risklerden haberi yok. İyi reklam yaparsanız müşteri bulursunuz, memnun ederseniz müşteri kalıcı olur. Bu her işte aynıdır.
Risk her zaman vardır, reklama saldırı olabilir veya siteye olabilir, o gün gelen müşteri az olabilir, 3 gün kar yapabilirsiniz 1 gün zarar, bu ihtimaller hep var.
SMM ve paket satış, kazancın çok olduğu ve buna bağlı olarak rakiplerin, rekabetin, art niyetin bolca bulunduğu bir sektör.
Sonuç olarak size bağlı bir durum. Umarım başarılı olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam sizi baya önceden başka bir forumdan biliyorum

Siparişler çok olunca veya paneller göndermeyince Türk Bot Takipçi siparişi veriyordum size müşterilerim için belki hatırlarsınız panel.sosyalatom vardı o zamanlar , baya yol katetmişsiniz sınavlar falan derken ben yarıda bıraktım tekrar pazara inmek istiyorum çok kararsız kaldım
Eskiden atılan takipçi düşmüyordu şimdi aktif ve çekiliş hariç diğerleri düşüyor , onlarda da azalma yüksek ölçüde oluyor müşterilere kaliteli hizmet sunmak istiyorum bu kez de fiyatlar yüksek olur