awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Özgün bir tasarım ile bahsettiğiniz gibi bir script yaparsanız satılmaması için bir neden göremiyorum. Her ay yeni webmasterlar çıkıyor, ve kendi sitesini kurmak isteyen yeni kişiler oluyor Tabi herkes aynı scripti kullanacak değil, farklı alternatifler gerekli.
Buradaki en önemli etken tasarımın özgün olması diye düşünüyorum, özellik ikinci planda bile diyebiliriz. Fiyat olarak 200 ₺ ilk bakacaklara fazla gelebilir, bunun için 150 ₺ - tek dil, 200 ₺ - çoklu dil gibi versiyonları olabilir.
Genel anlamda ne çamur işler neler sattı neler. Tasarımın özgün olması yada çok satılan bir tasarımı alıp entegre etmek bunlar benim için farklılık değil malesef. Önemli olan entegre ettiğin tasarımın göze hoş gözükmesi. Özgün olsun yada olmasın göze hoş gelen herşey sattırır.
Kuvvetle muhtemel paketler halinde satışı yapılır zaten. Tek dil, Tek sayfa, Çoklu dil, çoklu sayfa gibisinden. Ben önyüzden daha çok arka tarafın sağlamlıgının ön planda olmasından yanayım. 2 input ile bilgi güncelleme devri benim için çoktan kapandı. İnsanlara tam otomatik bir sistem sunmak insanların paneli daha rahat kullanabilmesi adına başarılı bir çalışma olur.

Sırf bizim sektör ile ilgilenen insanları düşünmemek lazım. Bazen en gözde meslek sahibi insanlar bile en kolay paneli zorlukla kullanıyorlar. Sizinde sanırım bir ürününüz vardı inceleme fırsatım olmuştu.

Konu script sahiplerinin ilgisini çekiyor . Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar. Umarım istediklerinizin, arzuladıklarınızın sahibi olursunuz.

İyi çalışmalar.