Merhaba, proje yapmadan duramıyorum maalesef. İçimde bir girişimci ruhu var anlatamam

Asıl işim olan grafik tasarım sektörüne yeni bir soluk getirmek istiyorum. Bu proje ile artık tüm tasarım işlerinizi online olarak yürütebileceksiniz. Siparişinizi ve ödemenizi online olarak yaptıktan sonra teslim süresi içerisinde de siparişinizi online şekilde teslim alabileceksiniz. 7/24 canlı destek aktif olacak.
Bu sistem ile birlikte mevcut olacak özellikler:
-Bakiye sistemi: Her siparişinizde ödeme yapmanıza gerek kalmadan bakiye yükleyip siparişlerinizi bakiyenizden ödeyebilirsiniz.
-Pratix Coin: Sistem üzerinde yaptığınız harcamalar size Pratix Coin olarak geri dönecek. Bu Pratix Coin'leri yine siparişlerinizde kullanabileceksiniz.
-Yüzdelik İndirim: 1 ay içerisinde örneğin 500 TL harcama yaptığınızda 1 ay boyunca geçerli %10 indirim uygulanacak. Her ay ödeme eşiğini geçtiğinizde bu indirim devam edecek.
-Bayilik: Çevresi geniş olan ya da sürekli tasarım ihtiyacı olan kişi ve firmalara kredi yüklenebilecek. Bu kredileri sistemde ödeme yaparken olarak kullanabilecek.
Aklımda daha çok fazla fikir mevcut. Hepsini sırayla faaliyete geçireceğim. Açılışı da pazartesi günü yapacağım inşallah
Sizce sistem nasıl? Yorumlarınız benim için çok değerli.