Merhaba hocam iyi günler dilerim,

Bende çok arada kalmıştım lakin hepsini satın almadan da tecrübe ettim. Sizin deneyiminizle ve ne iş yapacağınızla alakalı. Örneğin; temanın getirdiği pluginleri aktif olarak kullanacaksanız (zombify, quiz vs) ve viral ağırlıklı olacaksa bimber daha stabil geldi. Fakat ben bu temayı düzenleyeceğim enine boyuna dersenizde boombox biraz daha uygun. Bimber için biraz bilgiden ziyade deneme-yanılma yöntemini bolca kullanmanız gerekiyor. Biryeri değiştirince, bir diğeri bozulabiliyor. Bunada örnek vereyim, ben sliderların konumunu düzenleyince footer bozuldu. Onu düzelteyim derken tasarımın üstüne kadar yenileme yapmam gerekti. İllaki bir tavsiye istiyorsanız da en eğlendiğim ve stabil gördüğüm tema bimber teması.

Bu temalar viral magazin olarak en popüler tema olmasına rağmen, daha güzel seçeneklerde mevcut. Gtmetrix değerleri düşükde olsa ben optimizasyondan anlarım diyorsanız en güzel tema bana göre bu temadır.

Son olarak not paylaşayım, yazılım bilgim üst seviye değil kötüye yakın orta seviyedeyim.

İyi çalışmalar dilerim. Başka sorunuz olduğunda elimden geldiğince cevaplarım.