socialoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xrp takip ediyordum ben sürekli yükselişte eskiden bakıyordum diye mobilde sürekli bildirim geliyor, düştüğünü göremedim hep yükselişte
2018 de çoğu altcoin gibi ripple çok ocaklar söndürdü

grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Bitcoin üzerinden güzel bir kazanç sağladım, sonrasında çektim. Kazancın artması devam etse de bu sıralarda kripto para borsasına girmek güven vermiyor . Üstelik 20.000 Dolar olacağı söylense de. Büyük bir düşüş gelebilir sadece kendi fikrimdir. (YTD) Altcoin ve Bitcoin'lere girmek istiyorum fakat hepsinin artışı göz korkutmuyor ve boyamıyor değil.
Ben de btc yüksek zaten diyerek altcoinlede al sat yapıyorum, ama btc de bıraksam aynı parayı kazanacaktım. Ama dünkü altcoinlerdeki sıçrayış BTC nin şimdilik doyuma ulaştığını mı düşünüyor yatırımcılar diye düşündürttü. Nasıl yorumlamak gerek acaba

Bamb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her gün btc alayım diyorum fiyata bakıyorum oooo bu fiyat çok yüksek almayayım yarın düşer o zaman alırım diyorum, ertesi gün bakıyorum daha da yükselmiş böyle diye diye geçiyor günler
Biraz düşsün alayım diye diye arttı ama alır da bi terste bırakırsa bu seviyelerin tersi sağlam olur gibi