ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, forumda şunu gözlemledim kişisel bir scripte ihtiyaç yok sanırım bende bir script imzamdaki scripti çıkarmıştım görmüşsünüzdür fakat şuana kadar 1 satış oldu
O yüzden kişisel/cv tarzı bir script değilde farklı bir sektör için çıkarırsanız kazanma olasılığınız var çünkü ücretliyi bıraktım bu alan üzerine onlarca yüzlerce ücretsiz scriptte mevcut.

Eğer kararlıysanız çıkarın ve şansınızı deneyin hocam en azından referanslarınıza 1 adet daha eklemiş olursunuz kaybınız en fazla bir kaç gün olur
Bol şanslar, hayırlı satışlar
Evet piyasada çok script var bu sektörde fakat ben çoklu dil olanı görmedim. Genel olarak cv üzerine yogunlasmıs bir tema cümbüşü var aslında. Ben hem cv hem blog hem portfolyo hemde ürün tanıtım/satış açısından çoklu dili olan ( bu panel kısmında farklı olacak tabi session değiştirerek değil tek veride birden fazla dil seçeneği ekleyerek olacak ) bir sistem düşünüyorum. Aslında bu tarz bir scripte yada siteye benimde ihtiyacım var. En kötü çıkarttığımda satmazsa kendim kullanırım diye düşünüp kendimi avutuyorum.

Minimal bir sistem planlamıyorum ne yazık ki daha gelişmiş daha canlı içerik bakımından kullanıcıyı tatmin edecek bir sistem planlıyorum. İsteyen scripti aldığında kendi tanıtımını yapabilsin isteyen cv alanını ön planda tutsun isteyende tanıtım yaparken blog kısmını ön plana çıkarsın gibi..

Yorumun için teşekkür ederim. Konuna denk gelmiştim. Umarım herşey istediğin gibi olur (=