Merhaba,

Son zamanlarda piyasaya sürülen birçok güzel cv blog scripti mevcut. Yapan herkesin eline sağlık. Daha önce ücretsiz indirilmeye sunduğum cv scriptinin ardından yenilikçi, sağlam, multi dilli bir script yapacağımı söylemiştim.

Ne varki şu dönemde insanlar cebinden para çıkarmak istemiyor. Böyle küçük gözüksede devasa bir vakit alacak projeyi yapsam tahminen kaç kişi alır? Scriptin tüm özellikleri aşağıda listelenecektir. Dereyi görmeden paçayı sıvatmak oluyor bu istek fakat arz talep doğrultusunda bir karar vermem gerekiyor. Değerli yorumlarınızı bildirmekten çekinmeyin. Eklenmesini istediğiniz alanları yorum olarak yazarsanız ve ankete katılırsanız memnun olurum.

Scriptin tüm özellikleri :
Detaylı cv alanı olacak ( nasıl a4 kağıdına bir cv yazıyorsanız bunu site üzerinden gerçekleştireceksiniz )
Cv alanlarını doldurduğunuzda ekstra bir cv dosyası yüklemeden eklediğiniz içerikler sayesinde bir cv oluşturabileceksiniz. ( bu konuda söz vermiyorum )
Neler yapıyorum?
Hizmetlerim
Satış paketleri
Projelerim ( devam eden & biten )
Referanslarım ( Markalar & Ortaklar & Partnerler olarakta kullanılabilir )
Ürünlerim ( Bu kısma büyük ihtimalle paytr entegre edilecek ama bu konudada kararsızım, sipariş üzerinede olabilir sistem )
Blog ( her dile özel url olacak seo açısından zengin bir yapıda olacaktır )
Standart iletişim.

Şimdi dostlar, gel gelelim sonuca. Parantez içindekiler dahil bu sistemi yaparsam ve bu çoklu dil seceneği ile oluşturulursa alanadı lisanslı olarak bir lisans fiyatını 200₺ civarında satmak zorunda kalırım. Bunca emeğin karşılığının en düşük bütçesi olur oda.

Kaba taslak ben bu sistem çıkarsa gözüm kapalı alırım yada almayı düşünürüm dermisiniz? Özelliklere dışında eklenmesini istediğiniz herhangi birşey varsa onuda yazmaktan çekinmeyin.

Sağlıcakla Kalın.