Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linkini verdiğim konuda sanırım tüm detayları paylaşmıştım. Açıkcası ben r10 ticaretimde bile çok sık wp no veren biride değildim. Sadece mecburiyetten hostlara ve bu smm panellere girmiştim. Sonra böyle bir olay gerçekleşti. Yakın çevremde bununyapacak bir insanda yoktu. Son dönemde r10da bu olayların sıklaşması düşündürücü. Dediğim gibi profilimde de numaram yer almadıgı gibi çok sık bir yerlede paylaşmıyorum numaramı. Özellikle smm panel gbi saçma bir şekilde data toplayan sistemler yasaklanmalı bence

konu linkim: https://www.r10.net/guvenlik/2176355...calismasi.html

Bizi arayan ve mesaj gönderen numaraları aynı seninle aynı kişi tarafından işleme alınmışız yalnız söyle bir durum farkettim bu kişi %99 ihtimalle r10 da WhatsApp kontrol ettiğimde 2 sattir müşterilerimin kendisinden para istediğini bildirmesi üzerine şok geçirdim ve bu kişi r10 ticaretlerime hesap alıs satışlarımı web güvenlik hizmetlerini bilen birisi galiba cünkü aynı senin gibi yazıyordu dediler kodu alıp açtıysa dahi eski mesajları göremez gece 4 müşterim mesaj atmış bana onlardan ve benim hesap ortaklarından para istemiş tabiiki şüpheli durumdan kimse ödeme yapmamış Allah'tan ama bu arkadaş r10 dan olduğuna inanıyorum