Hocam küçük paket mesela ne kadara gidiyor en düşük? Az çok ücretlendirmeler hakkında bilgi verirseniz bir de anlaşma şartları nedir? Misal aylık şu kadar gönderim v.s şartı var mı
Hocam aylık şu kadar gönderim yapacam demeniz sizin alacağınız teklifi düşürecek bir etken. Yani ayda 0-10 arası yollayanla 100+ yollayana, 100 yollayanla da 1000+ yollayana aynı fiyatı vermiyorlar. Tabi ben aylık bin tane yollayacam diyip 2 tane yolladığınızda anlaşmanız da iptal ediliyor. Ya da revize ediliyor. En azından bana söylenen bu şekildeydi. İkincisi faturasız ürünü tahsilatlı gönderi olarak veya kredi kartıyla kapıda ödemeli olarak yollayamıyorsunuz. Fatura tutarı üzerinden kargo firması işlem yapıyor. O yüzden kapıda ödemeli gönderdiğiniz ürünün faturasının kesilmesi şart + fatura kesebilmeniz içinde firma olmanız şart. Sözleşmesi duruyor bir yerlerde bulursam atarım size. desi üzerinden kargo ücreti + 5,4 tl + %1-2 gibi bir ücret ödüyordunuz yanlış değilsem yurtiçi kargo da. Anlaşmayı yapmadığım için şuan rakamlara tam hakim değilim, yapayım da köşede dursun lazım olur belki diyerek yapacaktım.

Rakamlara hakim bir arkadaş düzeltir beni umarım. Yani genelde 10 TL ekstra kapıda ödeme ücreti sizi kurtarıyor en azından ayak üstü kafamda 100 tl'lik bir ürün için hesabını yapmıştım, onu hatırlıyorum net