Burun akıntısı ile başladı. Sonra hapşırma, sonra baş ağrısı, sonra kas ağrıları, sonra tat koku gitti, tat olarak sadece şekerli, tuzlu ve acı tadını alabildim. Koku hiç olmuyor zaten
Bol su için hocam bol bol meyve , hiç dert etmeyin 5 güne daha iyi hissedersiniz. Koku alma ve tat max 2-5 gun olur sonra düzelir merak etmeyın.
Geçmiş olsun
Soğan suyu icmistim. Tabi kokusunu alamadığım için normal sudan farksızdı şimdi bırakın içmeyi kokusu bile midenizi bulandırıyor. Soğan kürü yazarak nasıl yapılacağını araştırabilirsiniz. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Verdikleri ilacın yan etkisi olmadı ama faydası oldu diyebilirim.
Bende geçirdim. ilaçları saatini iyi ayarla . bol bol c vitamini al . tad gitmemişti bende ama koku gitmişti. mandalina kabuğu kuru kahve sirke limon kolonyası gibi farklı kokuları günlük 10 dakika boyunca 1 dk arayla kokla bu koku egzersiziymiş benim 1 haftada geldi . daha uzun sürenlerde varmış ama kesin olarak geri geliyor hocam psikoloji olarak kendinizi yıpratmayın . bol bol su tüketin ve kaldığınız yeri havalandırın.
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bizde yaklaşık 3 ay önce geçirdik kovidi. Tüm ailecek olduk ama hiçbirimiz hastalığı yaşarken çok ağır geçirmedik. Fakat daha sonradan annemde psikolojik etki bıraktı. Nasıl bir etki dersen nefes alamayacakmış gibi bir korku yaşıyor halen.
Bunların haricinde hala tam olarak koku alamıyorum. 5 yıldır kullandığım parfümümün kokusunu bile kolonya gibi alıyorum. Yemeklerin tadı hepsi birbiriyle aynı geliyor. Merak ettiğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin
Tavsiyelere ek olarak vitamin alın hocam 3 lü. C-d ve çinko karışımı vitaminler var günlük suya atıp için. Ben atlattım bol bol sıvı tüketin geçmiş olsun.
Hepinize çok teşekür ederim yazdıklarınızın hepsini deneyeceğim Allah razı olsun ❤️