STRONGHOLD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Link çöplüğüne dönmemiş, DA'sı (domain authority) çok düşük olmayan, öncelikli Kripto Para / Ekonomi / Finans / Borsa sitelerinden ya da genel blogların ilgili kategorilerinde İÇERİKLERİN içinden Dofollow link alımı yapmak istiyorum.
Kripto Para haberleri bloğumuz var. İçeriğinizle alakalı, temiz ve kaliteli bir siteye link vermiş olacaksınız.

1. seçenek olarak: Sitenizde yayında olan, benim seçeceğim içeriğin içine 2-3 link yerleştirebilirsiniz.

2. seçenek olarak: Vereceğim anahtar kelimede 500 kelimelik içeriği yazıp/yazdırıp linklerle birlikte sitenize ekleyebilirsiniz.

3. seçenek olarak: Bendeki hazır tanıtım yazılarını sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Linkler, site yayında olduğu süre boyunca silinmemeli.
3 seçenek için de fiyat tekliflerinizi Pm ile iletebilirsiniz. Lütfen hangi seçenekler için fiyat verdiğinizi özellikle belirtin.
Uygun tekliflerden çoklu alım yapabilirim.

İllegal sektörlere link çıkışı vermiş olan sitelerden alım yapılmayacaktır.

Anında ödeme seçeneği olarak Bitcoin, Papara, Garanti Havale veya Haftaiçi günlerde diğer tüm bankalara EFT yapabilirim.

Konu güncelliği ve takibi için, PM atan arkadaşlar konuya da PM attıklarını yazabilirlerse çok sevinirim.
PM Gönderildi.