trolldayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle o tarz bir bilgilendirme yazısına ihtiyaç var. Mesele lakayıdlığı da geçiyor hocam. Sürekli iş yaptığım adamla yada tanışık olduğum adamla bende samimi konuşurum nazımı yaparım ama tanımadığım adamada katlanmak zorunda değilim ki.

5-10 liracılar çok fena onlardan kaçın hocam

Neyse ki almış hocam ben öyle 1 hafta bekletip sonrasında hesabı almayan arkadaşlar tanıyorum

Hocam önyargıyla yaklaşmanızı normal karşılıyorum fakat kullanıcı adı bilindiği üzere kayıt sonrası değiştirilmiyor. Bunun için daha önce 1 kere konu açtım 2 kerede yönetimle görüştüm ama buna yapabileceğim bir şey yok. Avatara gelecek olursak gayet ciddi bir karakter bende kv ve pala hayranlığımdan koydum kendisi sevdiğim bir figürdür. Ayrıca ben aynı muameleyi 2-3 ay önce avatar resmim Atatürk iken de alıyordum. Hepsini geçtim tek ben bu durumdan müzdarip olsam eyvallah benim gibi tonla insan vardır forumda.

Kesinlikle bende katılıyorum. Önüne gelen foruma üye olmaya başladı. Her konuya mesaj atan arkadaşlar oldukça çoğaldı.

Kesinlikle son 1-2 aydır çok arttı.
hayır hocam dediğim gibi hak veriyorum size hemen hemen her gün buna benzer konular açılıyor ve haklı olarak açılıyor. Ben sadece o "moruq, kanka, dostum" diye hitap edenlerin neden öyle hitap ettiklerini anlamaya çalışıyorum Son zamanlarda bir şeyler oluyor saçma sapan konular açılıyor ve sanki bilinçli bir şekilde yapıyorlarmış hissine kapılıyorum ama hayırlısı bakalım.