Panik bozukluğu(atak) tek başına zaten hastalık değildir

youtube'dan siz koymuşsunuz teşhisi tabi orası farklı. Tetikleyicileri olabilir bunların en başındaki YAB zaten. YAB dediğimiz hasta türünün enzimleri zaten bozulmuştur. 2 İhtimal var sizin için ya belirli tetikleyicilerle bu rahatsızlığı yaşıyorsunuz yakın zamanda yeniden nüksetme durumu var ya da bu hastalığı hiç yaşamadınız.
Ben teşhis koymadım, sadece size yardımcı olmak adına bir öneri sundum. Bana panik atak teşhisi kondu, 5 ay boyunca her ayın yaklaşık 10 gününü kalp çarpıntısından dolayı acilde geçiriyordum. Fazlasıyla bu rahatsızlığı yaşadım. Panik atak hastalık değildir, bundan dolayı ilaçları da faydasızdır tekrar ediyorum. Kişinin düşünce algısını değiştirmesi lazım. Örneğin; kız arkadaşıyla buluşmaya giden birinin de kalbi hızlı atar, atak geçiren birinin de aynı şekilde. Aradaki fark "algı" ile alakalıdır. Videoları paylaşan kişi psikolog, sıradan biri değil, bir sürü makalesi var. Ben videoları izleyerek düzeldim. Faydalanmak isterseniz izleyebilirsiniz. Amacım sizi söylediklerime inandırmak değil; antidepresan kullanmayı bırakırsınız belki diye bir öneri sunmak. Binlerce insan o videoları izleyerek kurtulduğunu zaten belirtiyor. İyi akşamlar, iyi günler.