Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün Fikri Sınai Haklar Ceza Mahkemesi'nde duruşmam vardı ibocuğum, şikayetten vazgeçmeyi kabul ettim. Forumda popüler bir FSEK konum vardı, şu karikatür mevzusundan. Yani tamamen masum olmama rağmen 8K TL uzlaşma bedeli için ödedim, benimle eşdeğer olarak bildiğim kadarıyla @okutan; ve birçok hocamız ödeme gerçekleştirdi. Düşün, yer sağlayıcı - içerik sağlayıcı ayırımını anlatamayız diye sırf riske girmemek için ödeme yapmamıza rağmen duruşmaya da katıldım ve dava düştü.

Bu işlerin şakası yok... Ek olarak belirteyim; karikatür paylaşımında bulunan kullanıcı ben olmadığım gibi, karikatür de resim upload sitesi üzerinden IMG koduyla paylaşılmıştı.
Karikatür türk kişiye mi aitti hocam?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stabil olduğu doğrudur ancak w*rez içerik için burasını tercih etmemek lazım. Yabancı forumlarda çoğu kişi hizmeti askıya aldıklarını söylüyor, ben de biraz araştırdım:

Contabo'dan sağladıkları Almanya lokasyonlu sunucular veya herhangi bir Almanya lokasyon sunucu bu işler için uygun değil.

SpectraIP firmasından sağladıkları Hollanda lokasyon sunucuları da var. İlgili firmanın kullanım koşullarında "Het is Klant verboden de Diensten te gebruiken voor het hosten van materiaal welke met auteursrechten is/zijn beschermd." yazıyor. Yani "Müşterinin, telif hakkı ile korunan materyalleri barındırmak için hizmetlerimizi kullanması yasaktır.".

Firma tavsiyem yok.
Teşekkürler hocam.