Biraz önce Letonya'dan bir numaradan arama geldi +371 67 196 880.. İlk başta bu çaldır kapatçılardan sandım ama kapamadı bende açtım telefonu. Bir hanımefendi beni uluslararası ticaret firmasından aradığını ( YERSEN ) ve sistemlerine kaydolduğumu söyledi. Hanımefendi Türkçe biliyor ama şivesinden anladığım kadarıyla kesinlikle Türk değil. Bende kaydolmadığımı söyledim.. Eğer kaydolmadıysanız adınızı soyadınızı telefonunuzu nerden biliyorum diye bir müşteri temsilcisinden asla duyamayacağınız bir karşılık verdi Bende he diyelim ki kaydoldum neymiş diye cevap verdim.. İki saat anlattı anlattı anlattı ama gram umrumda değil sadece konuşuyor.. Anladığım kadarı ile temel olarak bir borsa işletiyorlar yani öyle olduğunu iddia ediyorlar. Yok yatırım danışmanları ne zaman alıp satacağın hakkında sinyal veriyormuşta %20-25 kar payı ile çalışılıyormuşta cartmış curtmuş vs vs.. 10 dakika şevkle anlattı böyle en son iyi size kolay gelsin o kaydı ben açmadım silebilirsiniz dedim. Hanımefendi en son zamanımızı harcamayın vs gibisinden sinirli bir cümle kurup kapadı..

Neyse anlayacağınız yeni bir dol@ndırıcılık yöntemi daha türetmişler.. Gerçi son derece başarısız bir fikir ama emeğe saygı