Son 3 senedir hergün hadi abartı olmasın haftada 3 kez kazayla ramak kala durumuna geliyorum. Bu kazaların hiç biri büyük değil tamamı İstanbul özellikle sefaköy trafiğinin saçmalıkları. Yani ölüm olmaz ama mutlaka maddi hasarlık iş çıkar. Örneklendireyim; Arkadaş önümdeki bir kişiye yol veriyorum arkasındaki fırsattan istifade bende gireyim diyor. Yol vermeyince arabasını o kadar yaklaştırıyor ki motorunun hararetini duyuyorum. Diğeri 2 tarafı park eden araçlarla dolu yerde sağımdan giden motorcu. Abicim hiç bir şey yapmama gerek yok frene dokunsam dikiz aynamı yerinden götürecek. Serçe parmağımla direksiyonu sağa kırsam ezilecek ya nedir bu milletin derdi anlamış değilim. Adam sağ şerite giriyor 2 metre gidiyor sola giriyor. Babasının yolu gibi önüme kırıyor. Küfretmekten bağırmaktan öfke sahibi oldum dilim artık aşındı. Ama baktım bitmiyor ulan herkesde mi aynı dert var yoksa tek yanlış benmiyim hep mi beni bulur diye sorayım dedim. İstanbul trafiğinde bulunan arkadaşlar bu dediklerim bana mı özel ?