8 aydır kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım; yandex botlarının destekle açılması gerekiyor.
veridyen ile 1 sene çalıştık. İyi bir hizmet aldık. Bizim için tek dezavantajı yandex botlarını engelliyor olmasıydı.
Allah allah yandex botlarını niye engelliyorlar acaba

Neyse açıyorlarsa sorun olmaz. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hocam Fiyat bakımından iyi desteği falan da güzel tek sorun, siteye 30 40 kişi girdiğinde 2 3 dakikalık 503 veriyo
@Veridyen; ufuk bey bana yazılımsal demişti ama benim yazılımımı bir .çok kişi kullanıyor hatta o gün benimki ile aynı olan siteye girdiğimde sayaçlar 80 90 kişi olduğunu gösteriyordu ama yine de hızlıydı diyeceğim şu eğer çok kişi giriyorsa bi anda önermem diğer türlü güzel.
Çok enteresan. Anlık o kadar kişi gelir illa ki olmadı öncesinde bir görüşürüm bu durumu. Teşekkürler bilgi ve yorumunuz için.
Hocam biz
@alastyr; ile çalışıyoruz memnunuz hız uptime olarak gayet başarılı düşünebilirsiniz
Domain konusunda çalışıyorum orayla, bir personelin üslubu dolayısı ile uzak durma kararı aldım. Teşekkürler Yorumunuz için.
Guzel.net.tr önerebilirim hocam
Orası ile çalıştım hocam, gerçekten memnun kaldım. Veridyen ve güzel.net.tr arasında gidiyorum zaten teşekkürler.
Veridyen alanında gayet başarılı bir firma. Tavsiye ederim.
Veridyen de memnunum oldukça hızlı ve ılgili şirket
Epeydir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İyidir.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.