Hocam siteye iki dk baktım senin ilk postta da ücretli (satıcı girişi) olduğunu gördüm yorumu ona göre yaptım. Derdim ne seni ne de adamları kötülemek değil ama dünyada benzerleri sürekli oldu oluyor mesela yıllardır var olan herbalife, monat gibi.. baştakiler ballandıra ballandıra anlatır alt tabakada kalanlar da sedece hayal kurmakla yetinir sistemin özeti bu yani, *********** olup olmaması çokta önemli değil bunlar ürün satmaktan ziyade satış temsilcisi olmak isteyenlere kendi sistemlerini satıyor ponzi benzetmem ondan. Hani gavurlar "don't waste your time" der ya öyle bişey işte
zaten ürün satabilecek ortamın varsa bunlara gerek kalmadan satacak bişeyler bulabilirsin

TrPython adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ponzi sistemi dışında bir olay aslında. Sana yatırım yap senin paranı katlayacağım sana şu kadar vereceğim diye bir şey yok. Ürün veriyorlar siteni veriyorlar Marka adını logonu koyuyorsun satışa başlıyorsun. Ürünlerin komisyonu var komisyonundan kazanıyorsun. Takım cirosundan kazanıyorsun. EKSTRADAN BELİRTMEK İSTİYORUM KANDIRMA SAHTERKARLIK GİBİ BİR YAKLAŞIMIM İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEM YOK. Eğer varsa bildiğin bu işlere aşina olan site asıl sahibi 4 ortağın kirli donları varsa çıkar abi de böyle böyle kardeşim diye bende bu işten çekileyim toplantılar yapıyorlar zoomda vs mikrofon açayım herkesi uyarıyım