Çoğu kişi domainler azureden ücretsiz alınıp bize satılmış demiş ama 30.000 domaini bedavaya alıp satmak pek akıl karı değil. Ayrıca birkaç gün öncesine kadar (whois de Azure ismi geçen domainlerde de) firma dışı transfer yapılıyordu. Yani ben bedava Azure domaininin satıldığını düşünmüyorum. Hatta önceden kaydedilen domainlerde Azure ismi de yazmıyor.
Çoğu kişi yorum yaparken fiyatın düşüklüğünden dolayı yapmış ama ıcann zaten 0.15$ civarı komisyon alıyor ,wwd de 1.5$ civarında (.com) komisyon alıyor. (Rakam net değildir wwd bayisi olan bir hocam aylar önce 1$ demişti. ) Aslında buradaki durum yıllardır domaine 10$ para vermemizden kaynaklı. Ayrıca bir hocamda godaddy nin domain fiyatını yazmış. Doğru bilgi için %100 Godaddy firmasına ait olan wwd firmasına danışmak lazım. Neredeyse 1 yıl olacak teknoclouds ile çalışıyorum ve bir sorun yaşamadım. Bakalım benimde öz evladım gibi sevdiğim domainlerim var, şuan beklemekten başka çare yok.
Aslında neredeyse benzer şeyler düşünüyoruz. ************** yapılacaksa bu çok saçma bir yöntem olurdu. Pm den sorular gelince ve Skype den ve bu konu. İster istemez ilgimizi çekti.