CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten azure ile ücretsiz domain alındığını hepimiz biliyoruz. Eğer faydalı bir test yapacaksanız, bu domaini başka yere transfer etmeyi deneyin.
Azure'den alınan ücretsiz domainler (ücreti ödenmedikçe) dışarıya transfer yapılamıyor deniliyor. Ancak Teknoclouds, bu zamana kadar dış transferleri gerçekleştiriyordu. Son zamanlarda oluşan sorunun güvenlik eklentilerinden kaynaklı olduğu söyleniyor.
Bu şekilde insanları korkutmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. İnsanları rehavete düşürüyorsunuz. İyi bir şey yaptığınızı zannediyorsunuz, ama hiçte iyi bir şey yapmıyorsunuz. Üstelik bunu yapan moderatör.
Kötü birşey yaptıgımı düşünmüyorum, moderator olmamım da hiç bir önemi yok.
Ben burada size işleyişin nasıl oldugunu yazdım, bedava register edildiğini bilmek yada bilmemek önemli değil.
Transfer konusunda ise evet transfere izin vermiyor sanırım, ama bununda bir yöntemi olduğunu düşünüyorum.