Hocam dediklerinizde haklısınız. Yalnız bu sorunu diğer domain kayıt firmaları da yaşasa problem yok. Ama teknoclouds ile sınırlı kalırsa sıkıntı olur. Teknoclouds kiminle ve nasıl çalıştığı bizi ilgilendirmiyor (godady, wild...vs.), ona göre reaksiyon alacaklardı.
Kesinlikle katılıyorum hocam bu duruma belkide bizim bilmediğimiz firmalarda var aynı mantıkla iş yapıp sıkıntı yaşayan. Belkide sadece teknocloudsla sınırlı. İşte o zaman sorun çözülür çözülmez bahsettiğim gibi herkes yangından mal kaçırırcasına domainlerini transfer edecektir. Adam gibi çıkıp açıklama yapmadıkları sürece ( mail vs değil buradan ) kendileri zarar edecektir bu durumdan.
Azure domain meselesini microsoft help departmanında çalışan bir arkadaşımla görüştüğümde süreleri 90 gün dedi bana sonrasında kapanır dedi. Benim 1 yıla yakınlık domainim var kapanmadı hadi ona eyvallah dedik o sorun tamam dedik söyledikleri gibiymiş. Ama transfer ve yenileme muhabbetlerinde sıkıntı varsa buna eyvallah dememizide beklemesinler.