eisenheim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesele 5 10 tl değil be hocam. Açık konuşmak gerekirse gecenin kaçında olursa olsun alan adı aldığımda 10 dk geçmeden aktif olması durumu vs beni cezbedenlerdendi. Kimileri destek muhabbetindende şikayetçi olmuş doğrudur ama ben ondada bir sıkıntı yaşamadım yani sorun pek olmadı. Fiyatıda piyasaya göre evet uygundu. Farklı bir firmadan deneyeyim dedim hadi ücreti geçtim dedim natrodan alayım dedim 16 saatte zor aktif ettiler bir alan adını. Ben bu firmayla bir sorun yaşamadım ama durumda ortada eğer transfer ve yenileme muhabbeti varsa ki 11 kasımdan önce transfer edebilenler var bu sorun teknoclouds firmasınıda aşan bir sorun gibi duruyor. Ama ben mağdur olursam elimdeki firmalarda mağdur olur. Bu durumda o firmalar teknoclouds'u değil beni bilir bende bahsettikleri wild domains vs değil teknoclouds'u bilirim. Beklemedeyiz bakalım ne olacak. Firmayı savunmuyorum bu arada en azından gelip burada açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa sorun çözülse bile bende dahil bir çok kişi alan adlarını taşımaya başlayacaktır. Bu güven sorunu yüzünden yeni firmalarda zan altında kalıyor. İnsanlar ister istemez ne varsa eskilerde var deyip onlara rağbet edince sektör bir kaç firmanın eline düşmüş oluyor. Rekabet olmayıncada fiyatlar bizlere yansıyor. Neyse susmak en iyisi.
Hocam dediklerinizde haklısınız. Yalnız bu sorunu diğer domain kayıt firmaları da yaşasa problem yok. Ama teknoclouds ile sınırlı kalırsa sıkıntı olur. Teknoclouds kiminle ve nasıl çalıştığı bizi ilgilendirmiyor (godady, wild...vs.), ona göre reaksiyon alacaklardı.