bizimmakaleci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eksik kalan yerleri de ben tamamlamak isterim.

• Siz yazın site kazanınca ödeyelim
• Ödeme günü ödeme yapılmadığı zaman ödeme sorduğunda ( AYIP ETTİNİZ BİR DAHA ÇALIŞMAYALIM )
• Bu seferlik tabandan yazın sonra fiyatı yükseltiriz
• İşi yapıp ödeme istendiğinde ne yaptınız ki bu kadar para talep ediyorsunuz
Ne güzel tamamlamışsınız, çok teşekkür ederim Yani beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım ne yapıyoruz ki değil mi? Bitmiyor ama bitecek! Muhakkak düzen bir gün bozulacak, inanıyorum konumda gördüğüm ilk içerik üreticisi olarak ayrıca teşekkür ederim size. Yanılmaktan sonsuz mutluyum

Xasthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bedava mezarın son olurunu PM alayım hocam? Eğer üzerine para da veriyorsanız hemen ölebilirim.

---

Şaka bir yana; bunda biraz da kalitesiz yazarların payı var. Daha dilbilgisi ve Türkçe yazım kurallarını bilmeden bu işe soyunup, piyasayı da kaliteyi de düşürüyorlar. Bu, gerçek anlamda kaliteli metinler yazabilen ve SEO'dan anlayan, semantik makale üretebilen kişilerin de ekmeğine taş koyuyor çünkü bilinçsiz müşteri, genelleme yaparak tüm yazarları o şekilde sanıp bunun pazarlığını rahatlıkla edebiliyor.

Adam daha noktalama işaretlerinden sonra boşluk koymayı bilmiyor, ikilemelerin arasına virgül koyuyor; gelip başımıza makale yazarı kesiliyor.

Yıllar önce roman yazmayı düşünmüş, şu sıralar tekrar sanata yönelmek isteyen ve bu uğraşını canlandırmayı uman biriyim. Bugüne dek hiç makale yazarlığı yapmaya niyetlenmedim. Çünkü biliyorum, yapamam. Zoraki şeyler yazamam. Kelime sayısını doldurmak için üretebileceğim içerik, kalitemden eksiltir ve anlamsız paragraflar yığını olarak tamamlanır. Bu yüzden bu işi, yani uzmanı olmadığı bir konuyu araştırıp kaliteli metin çıkartanları ayakta alkışlıyorum. Sizlerin emeklerinize edilebilecek en ufak saygısızlık, gerçek anlamda emekçi düşmanlığıdır!
Kalitesiz yazar konusunda çok haklısınız. Değinilmesi gereken bir diğer konuda bu aslında. Yazar arayışı ile çıkıp kopya içerikten hezimete uğrayanların sayısı da az değil. Herkes yazar oldum diye dökülünce piyasaya sonuç bu. Her iki tarafında doğru değerlendirme yapması lazım, benimle düzgün konuşmayan birinden ben değil içerik selam almam. olur, hallederiz , tabi diyen de korkarım bir kere üzerine düşünülmemiş bakılmamış izlenimi verir. Tabii iyi metin ararken bir de ölücü fiyatlardan kaçmak gerekiyor. Harika bir metin olsun ama ben 3 lira vereyim yaklaşımı ile bir arpa boyu yol kat edilmez.
edebi üretim noktasında bir tavsiye;
Esas mesleğim edebiyat öğretmenliği, kelimelerle aram hep iyiydi ama eser kaleme almadan önce, bu sürecin bana katkısını anlatmam mümkün değil. Peyami Safa ünlü bir yazar olmadan önce annesinin adıyla Server Bedii takma ismini kullanarak parayla yazarlık yapmış gazetelerde, sanatına katkısı tartışılamaz, İsmet Özel, her gün mesaili memur gibi kalkıp şiir çalışırmış. yazmadan önce kendinize bir alan belirleyip mutlaka alıştırma yapmalısınız. Süreçte destek olabileceğim bir şey olursa iletişime geçebilirsiniz ayrıca Bedava mezarın son olurunu da tartışırız
Destek için sonsuz teşekkür ederim.