babam korona olmuştu 11 gün önce, son 4-5 gündür iyi değil. neredeyse günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor ve sadece 1 kase çorba içiyordu. 4-5 gün önce eve doktor geldi ve normal bunlar çoğu korona hastasında oluyor dedi bizde eyvallah dedik ama bugün iyice kötü olduğunu anladık. aklı gitmeye başladı ve cümle kuramaz hale geldi, cümlenin başını söyleyip ee ne diyecektim diyip unutuyor vs... 112 aradım ve ambulans ekipleri eve geldi bir kaç saat önce, az önce acilden giriş yapmışlar ve doktor büyük ihtimal virüs beynine tutulmuş dedi. ilaçlı mr çekiliyor şuan ve sonuca göre işlemlere başlanacak dedi. dua edin dostlar sonuç temiz çıksın, aksi durumda beyinde bazı kalıcı hasarlar, hafıza kaybı vs oluyormuş. Allah bütün hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin inşallah...
bu arada daha önce çevrenizde kimsede böyle bir olay oldu mu hiç? sonrası nasıl oldu, iyileşti mi kendine gelebildi mi merak ediyorum... (inşallah kimseye olmamıştır ve olmaz da...)
güncelleme: Allah hepinizden razı olsun dostlar. şimdi geldik eve, mr sonucu temiz çıktı, beyinde koku ve tat alma kısmında tutulmuş virüs, çok az miktarı da beynin hafıza kısmına tutunmuş ve o yüzden bunları yaşamış. çok güzel bir nöroloji uzmanına denk geldik, sağ olsun çok iyi ilgilendi ve durumu özet geçti bize anlayacağımız dilden. herhangi bir kalıcı hasar olmayacağını ve her 3 korona hastasından 1 tanesinde bu durumun ortaya çıktığını söyledi. 3-5 gün içinde hafızası kendini toparlar ve kendine gelmeye başlar dedi. tabi yine işi sıkı tutacağız ve gözümüz üzerinde olacak...
Allah hepimizin anne babasına sağlık versin, vefat eden arkadaşlara da sabır dilerim mekanları cennet olsun inşallah.