Merhaba , Lütfen vakıf olmadığınız konulara yorum yapmayınız , Gerekli olan İşlemler tamamlandıktan sonra , her Uygulamadan Onaylama alınabilir , Bu tür Kirli bilgi dağılımı Piyasamızı zedeliyor..
bende sizin gibi düşünüyorum, gerçekten insanlar atıyor tutıyor. Bir haber sitesi aç 5 6 yaşına gelsin ay da 20 30 k garanti vs herkes böyle yazdı. Hala da yazıyor bende girdim dedim boşver 20 30 k yı, 2 3 k alsam iie bile girerim. Sitem oldu 14 yaşında adsense gelirim günlük en çok 1 tl aylık 30 tl. Diğer taraftanda dediğim şu Abdurrahman, Ahmet, Mehmet mavi tik alamaz. Kurallar yazıyor zaten. Haber sitelerinde reklam yap diyorlar. Millet onu yapıyor sonra bu kabul olmadı Sözcü Milliyette falan yap diyorlar. Bunlara zaten normal bir şahısın parası yetmez. Ben dediğimin arkasındayım Ahmet Mehmet bu işe girmesin lütfen. Ajanslarda 7 8 10 k fiyat çekiyor, yazık gençlere. Bu arada tüm sosyal medyalarım adım soyadım buyurun bana da mavi tik alın. Dediğim gibi her şeye rağmen özür dilerim. Ama ben bu tarz bilgilerimi paylaşacağım. Alabilen zaten kendi mavi tikini kendi alır. Sanatçı vs vakti yok mecbur size gelecek. İyi forumlar.