Merhabalar arkadaşlar bi arkadaşımızın ödevi var lakin bizimle beraber çalışıyor ödev yapmaya vakti yok iş dolayısı ile bende burada bize destek sağlayacak birilerinin olduğunu düşündüm. Konu açma gereği hissettim evet bir çoğunuz haklısınız böyle iş olurmu falan filanlardan ama işte bazen oluyor.
Ücretli destek sağlayabilecek varsa bekliyoruz çok teşekkürler simdiden
Ödevler şu şekilde
[18/11 09:06] Sky: Pembe dizi ve benzeri romanlar hariç İngilizce bir roman ya da İngilizce bilimsel bir kitap okuyup giriş gelişme sonuç şeklinde Türkçe özetleyiniz, mümkün olduğu kadar anlamını bilmediğiniz kelimeleri, deyimleri vb de Türkçe anlamları ile ekleyiniz.
[18/11 09:07] Sky: Dersimizde izleyip dinlediğimiz ''The Hidden History of Humanity'' adlı İngilizce videoyu giriş , gelişme ve sonuç bölümünden oluşan birkaç sayfalık İngilizce bir metinle özetleyip sonra bu metni Türkçeye çeviriniz. ( Kurulan cümleler dinlenen video ile ilgili olmalıdır, dil bilgisi kurallarına uygun ve tutarlı olmalıdır. )
[18/11 09:08] Sky: 1) 4. hafta dersinde bulunan Irregular Verbs listesindeki tüm filler için, içinde bir bağlacın da bulunduğu İngilizce cümleler yazınız. Yazdığınız her cümlenin Türkçe çevirisini altına yazınız. Yazdığınız cümleler 5. Haftaya kadar anlatılmış tüm zamanları içermelidir.* Her bir fiil için 1 adet cümle yazılmalıdır. Öğrenmiş olduğunuz her bir zaman için en az 8 adet cümlede kullanılmalıdır.** Yazılan cümlelerin Türkçe çevirisi yapılırken, kullanılan zamanın doğru çevirisinin yapılıp yapılmadığından emin olunmalıdır.*** Her bir cümlede bağlaç dâhil en az 10 kelime bulunmalıdır. (yardımcı fiiller bu maddeye dâhil değildir.) 2) 2. Hafta konusuna dâhil olan Compound nouns listesinde geçen tüm isimlerin görseli ile kelimeleri eşleştiriniz. Görsellerin bulunduğu kaynak ya da web sitesi ödevin son sayfasında belirtilmelidir.
[18/11 09:10] Sky: Bu kursta öğrendiğiniz tüm kelimeleri içeren bir sözlük hazırlayın. a. Kelimeleri alfabetik sırasına göre sıralayın.b. Kelime sınıflarını tanımlayın. (sıf. / adv. / isim vb
.)c. Türkçe anlamlarını yazınd. Her kelime için İngilizce olarak bir cümle yazın.MİSAL:Reklam (sıf.)yaratıcıCümle:Bu dönem Yaratıcı Yazarlık adlı bir ders aldım.