mehmet_26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube un yeni sürümünde olacak ben internetten APK olarak buldum indirdim 1 dk altı videolar çıkıyor ve insta gibi yukarı kaydırarak videoları geçiyorsun şu anda çok video yok Türkiye'de bu yüzden izlenimlerin yüksek ileride daha çok video girdikçe izlenimler düşecek ve ben içerik üretici olarak beğenmedim bu zamana kadar uğraştığımız çoğu şey boşa gidecek bundan sonra YouTube algoritması insta gibi olacak. Basit video izleme süresi etkileşim bundan ibaret olacak anahtar kelime filan hikaye yani. Ve videolar kısa olduğu için bgbm düşük olacak ciddi oranda kendi sitesinde de bundan bahsetmiş neyse şu anlık deniyorlar ama inşallah kalıcı birşey olmaz yada ayrı bir uygulamada olur çünkü kısa videolar şu anda çok önerilmekte buda bizim içerikleri Baltalıyor

öyleyse baya kişi bu apk yi yükledi kullanıyor.
Normalde kullanıcılar kısa video yüklemek yerine hatta uzatmaya çalışırlarken şimdi bambaşka bir hal alabilir
Youtube normalde izleyiciyi içeride tutan sevilen uzun videoları isterdi şimdi bambaşka bir hal alabilir portal . shortsla birbirine karıştıracaksa eğer.

Tiktok, instagram reel ve şimdi de shorts.

Aslında insanlar sevdi bence bu kısa video mantığını şirketlerde normal olarak yükleniyor bu alana