Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişi pazarlayan kişi komisyoncunun komisyoncusunun komisyoncusu
Bu sebeple anasağlayıcıları araştırıp ulaşmak en mantıklısı 🙏🏻
Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekmek parası hocam ya, benim fikrim şudur; kaliteli takipçi isteyen kesenin ağzını biraz açmalı, profesyonel kişilerle çalışmalı.
Kesinlikle katılıyorum forumun ilk ÇEKİLİŞ takipçi satıcılarından olarak kategoride ÇEKİLİŞ satışı bölümünde en çok yorum almış konum ile herkesi profesyonellerle çalışmaya davet ediyorum.

veletleri artık bir salın 🤙🏼
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baktılar güzel para var ve insanlar buna hemen hücum ediyor. - hemen bende bir çekiliş yapayım havasına girdiler.
olay bu
akım gibi düşünün.
Para ana vatanları 🤔
ATA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 k 10 tl gibi hizmetler resmen bağıra bağıra benim %100 üm de düşer, benim içimde botta var diye bağırıyor. Ucuz etin yahnisi yenmiyor, ha birde yazıldığı gibi komisyoncunun komisyonuncunun .. . .. . .sının ... sı kısmı var. İş böyle olunca da o arkadaşlar da fiyatları uçuruyorlar. Yani ortasını bulmak zor tabii ki ama kolay para gözüyle bakılıyor şu an bu sektöre. Yani gelip benden de çok api isteyen oluyor seçerek veriyorum. Herkesin bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle seçici olmak çok önemli ☘
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tarz işlere inananın beyninde kuş var diyebilirim.
forumda ne arabalar iphone çekilişleri oldu kazanan yok çekiliş yok yasal izin zaten yok sosyal medya kullanmam tavsiyede etmem ama insanlar enayi olmasın diye bilgilendirmeme rağmen pm bile yazıp kanıyorlar sonrası malum.

idrak konusunda her insan bir değil maalesef
Kuşları geçelim güzel hayvanlar genelleme yapmayalım bazı kişiler diyelim kimse kimsenin işine durduk yere *** atmamalı işini layıkıyla yapan insanlarda mevcut 🤝