Bu görsele göre ben ne kadar alırım hocam? İş mahkemem vardı. Bilirkişi 22.5 çıkarttı bana. Karar çıktı.
Daha sonra istinafa gittiler.
Benim avukatta icraya verdi..
Takibiniz 37.000 üzerinden başlamış.37.000'in içinde avukatınızın vekâlet ücreti faizler ve yargılama giderleri vardır. Gerekçeli kararda avukatınıza çıkan vekalet ücretini 37.000den Çıkardığınızda karşınıza çıkan rakam alacağınız ham tutardır
Merhaba hocam bundan 3 ay önce bir adet iphone telefon anakartı satın aldım. Aldığım kişiden aldığıma dair kağıt ve kimlik fotokopisi aldım . Neyse aldığım anakartın imei sorgulattım ve herhangi bir çalıntı kayıp gözükmüyor ve icloud şifresi yok sıfırlanmış bir anakarttı bende kasa filan alıp kullanmaya başladım. 1 ay sonra telefonuma mesaj geldi çalıntı cihaz telefonu kolluk kuvvetlerine teslim ediniz diye tamam dedim telefonu aldığım kişi ile gittik 3 karakol gezdim hiç biri almadı internetten başvuru yapılmış biz alamayız sizi mahkemeden çağırırlar o zaman derdinizi anlatınız dediler anakart elimde kaldı çağıracaklar diye bekliyorum bu durumda bir problem yaşar mıyım ?
Çalıntı ihbarı yapıldıysa eğer kuvvetle muhtemel Türkiye'deki bir savcılıkta işlemleri yürütülüyordur. Onu sizin bulmanız mümkün değil. Belki bir ihtimal bilgi teknolojileri kurumu ile iletişime geçerek bunu öğrenebilirsiniz. Diğer türlü beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor. Ama sizin Alışveriş yaparken karşı tarafın imzasını almanız iyi olmuş size problem yaratmaz ancak ana kartı Mahkeme istediğinde teslim etmeniz gerekiyor