kenan3507 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani şu yeni yazılım yapanlar ilk başta müşteri yorumu almak için belirli sayıda referans verirler ya, böyle birşey yapacak olursanız efsane yorum yaparım hatırlatayım

Dün de arkadaşa şaka yapmıştım böyle bi yazılım geliştiriliyor yarın akşam yayınlıyacaklarmış diye Harbiden yayınlanıyor muhabbete bak

Hocam evet ne yazık ki %100 bilgi yok Ama en azından şöyle 10/8 gibi bi düzen tuttursam efsane olacak ama Kısa bi dönem öyle oldu. Neyse, reklamda kullandığım sayfalar şu 2 TL ye satılan faturalandırmaya uygun diye satılan hesaplardaki sayfalar, instagram adresi kullanmıyorum direk sıfır (tk) domain ve cloaker ile açıyorum. (alışveriş sitem var butik) Görsel ve metinler hep temiz hep yeni ürün fotosu ve o ürünün adı yazıyor (iki iplikli ceket, ücretsiz kargo) gibi o konuda hiç sorun yok. Çerezlenme yapmıyorum ama satın aldığım yer yapmıştır diye düşündüğüm için... Ama illa bu gerekecekse de tabii ki mecbur ellerimizden öper
hocam açacağın reklam hesabını tarayıcıda aç ve 12-24 saat arası beklet,yazdığım işlemleri yap,robot zannediyor.ondan banlıyor facebook kardeşimiz.