phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar fiziksel olarak gayet dinç ve fit durumdayım her gün minimum 2 saat sporumu yaparım düzenli beslenirim kötü bir alışkanlığım yok ama sürekli olarak başım ağırıyor kaşlarımın üst kısmı sürekli ağırıyor doktora gittim bir şey yok stress vs. yapma dedi gün içinde yoğun oluyorum sürekli bir düşünce ve koşuşturma oluyor şükür çok böyle sabah 7 akşam 7 çalışan biri değilim genelde evdeyim ama ona rağmen sürekli başım ağırıyor ekrana çok yakından da bakmıyorum tam aksine bilgisayar kullanmayı da bıraktım televizyondan uzaktan yönetiyorum işlerimi benden başka bu sorunu yaşayan forumda var mı acaba ?
Bende de aynı problem var çözümünü şöyle buldum ;

Bende yoğun tempoda çalışıyorum birde gece website işleri yapıp ediyorum stres hat safhada, gün içinde kahve içiyorum o gündüz ağırımı bastıran yanım tabi her gün değil 2.5 litre su içiyorum, evdeyken sürahi doldurun bıkana kadar için geçecek birde limonda sıkabilirsiniz sakinleştirir ama normalden fazla için geçiyor zaten günlük tüketmemiz gereken su gereksinim ihtiyacı 2.5 litredir baş ağırınız kalmaz