CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bölümde niye herkes böyle bir ilgi çekme peşinde ben anlamış değişim. Undefined Index hatası E_NOTICE türünden bir uyarı tipidir.
Php.net'in açıklamasına göre "Run-time notices. Indicate that the script encountered something that could indicate an error, but could also happen in the normal course of running a script"

Bunun açıklaması şudur. Eğer PHP'de profesyonel değilseniz (Sen gibi) bunu kapatın. Bu tür hatalar ile uğraşmanız gerekmez.

Php Multi kategori sistemini (https://www.r10.net/php/2422243-php-...me-sorunu.html) bouncer bir tablo ile yapmayıp 1.2.3.4 diye icerik tablosuna giren bir kişi kalkmış başkalarına yol yordam öğretmeye çalışıyor.

Burası millete kapak yapıp kendinizi öne çıkartabileceğiniz bir bölüm değil. Yardımınızı edecekseniz edin millete akıl vermek için akıl verecek olduğunuz kişiye dönün bir bakın.

Yeter her yazdığım cevapda daha dün soru soran kişiler laf sokuyor.
Sayın @CihanAksoy; ,
Öncelikle 5 yıldır bulunduğum bu platformda bugüne kadar kimseye hava atmak, kimseye birşeyleri kapak olarak gösterme gibi bir çabam olmadı. Ben paylamayı, yardım etmeyi seven sıradan bir geliştiriciyim. Bir şekilde takılmış olduğum bir konuyu burada örnek gösterip benim hiçbirşeyden anlamayan adam insanlara anlıyormuş gibi gözüken biri olduğum kanısına varamazsınız ki öyle biri değilim. Burası bir forum o konuda bu forum içerisinde yardımlaşma adına açılmış bir kategori. Kaldı ki o sisteöi farklı şekillerde de yapabilmeme rağmen *bilmediğim bir özelliğin bana söylenmesi sayesinde işimi halletmiş oldum. Bunun karşılığında kimseye caka satmadım kimseye kötü davranmadım. O kadar kinlenmişsiniz ki yardım konumu araştırıp beni küçük duruma düşürmeye çalışıyorsunuz ve bana itham ettiğiniz şeyleri siz yapmaktasınız.

" Undefined " hatası ( uyarısına ) gelecek olursak, anlatmaya çalıştığım şey şudur ki ; her uyarıyı hatayı error_reporting ile kapatmaya çalışırsanız yaptığınız iş içinden çıkılmaz hal alır. Kaldı ki burada arkadaşın sql de aratmaya çalıştığı değişken ve SESSION undefined hatası vermekte. Mesajınızı alıntı yapıp o kelimeleri kullanmamın sebebi budur.

Bilmeden sizi kırdıysam ben özür dilerim. Hayatınız boyunca da insanları sadece yazdıkları mesajlardan yargılamamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.